MisterGreen maakt Tesla extra aantrekkelijk met Full Self-driving

MisterGreen, de groenste leasemaatschappij van België, kan het leasecontract van een nieuwe Tesla Model 3 worden uitgebreid met het Full Self Driving-meegroeimodel voor slechts € 30 ex. btw per maand.

Tesla en autonoom rijden

Dankzij Tesla is elektrisch rijden nu mainstream geworden. De volgende stap is volledig autonoom rijden. Elke nieuwe Tesla wordt standaard geleverd met geavanceerde hardware voor Autopilot-functies, waarmee semiautonoom rijden mogelijk is. De toonaangevende Amerikaanse autobouwer is echter druk bezig met de ontwikkeling van technologie om de auto's volledig autonoom te laten rijden.

Zomeractie

Bij MisterGreen kunnen klanten de Full Self Driving-functionaliteiten voor slechts € 30 per maand toevoegen aan het leasecontract in een meegroeimodel. Daarmee is een nieuwe Tesla Model 3 met Full Self Driving Capability al beschikbaar vanaf € 669 per maand. Als er nieuwe functionaliteiten worden uitgerold, verhoogt MisterGreen het leasebedrag. Zo begin je op een laag maandbedrag en groei je mee met de software. Je betaalt pas wanneer de technologie echt een toegevoegde waarde heeft.

Full Self Driving

Met behulp van software-updates 'over the air' worden de functionaliteiten voor autonoom rijden in de loop van de tijd steeds beter en uitgebreider. Om die updates te kunnen ontvangen, moet de Tesla echter voorzien zijn van het softwarepakket Full Self Driving. Tesla vraagt momenteel € 7.500 voor dat softwarepakket en speculeert dat de prijs van het pakket zelfs hoger dan die van de auto zelf kan worden.

Onze klanten zeggen...

Uit onderzoek bij MisterGreen-klanten die met een Tesla rijden, blijkt dat 87% gelooft dat we binnen tien jaar volledig autonoom rondrijden. Het merendeel van die groep is ervan overtuigd dat dit binnen vijf jaar al mogelijk is. MisterGreen speelt hier nu op in, zodat klanten zo snel mogelijk het autonoom rijden kunnen ervaren.

MisterGreen is in 2008 gestart met een duidelijke missie: de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen door complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's aan te bieden. Zo verlagen we samen de impact op mens en milieu. Maar er is ook een economisch voordeel: elektrisch rijden is namelijk een stuk voordeliger dan rijden op benzine of diesel.