Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck design

De truck doet zijn naam eer aan. De termen "cyber, monster, mars-truck, tank en future" zijn het eerste waar je aan denkt wanneer je dit beest ziet. Je weet niet wat je ziet, wanneer je de Cybertruck naast een "normale" pick-up zet.

Online is er aardig wat discussie over het driehoekige design van het exterieur. Mooi of niet; feit is dat de Cybertruck enorm vernieuwend is. Wij zijn fan!

Tesla Cybertruck lease?

Door aantrekkelijke aftrekbaarheid en voordeel van alle aard, geweldig rijcomfort, snel opladen en een goede actieradius zijn alle Tesla’s zeer geschikt voor de lease. De Tesla Cybertruck zal hier geen uitzondering op zijn en beloofd een fantastische leaseauto te worden!

Ben je geïnteresseerd in de lease van een Tesla Cybertruck? Reserveer hem dan ! De Tesla Cybertruck leasen is nu nog niet per direct mogelijk maar zodra dit wel het geval is hoor je dit zo snel mogelijk van ons. Klik op de knop hieronder om de Tesla Cybertruck te reserveren. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief. Dan sturen wij je meer informatie zodra dit bekend is.

Een andere Tesla leasen?

Bekijk hieronder alle informatie over het leasen van de volgende modellen:

- Tesla Model 3
- Tesla Model Y
- Tesla Model S
- Tesla Model X

De voordelen van zakelijk leasen bij MisterGreen

Full Operational Lease

4-jarig full operational lease contract zonder verrassingen met vaste maandelijkse kosten. Direct en eenvoudig geregeld.

Service

All-risk verzekering voor zowel bestuurder als inzittenden en pechhulp met vervangend vervoer in binnen- en buitenland.

Opladen

Voordelig snelladen via MisterGreen Fast Charging en het Supercharger netwerk van Tesla.

Alles online regelen

Stel je eigen auto en contract online samen. Duurzaam rijden.

Duurzaam rijden

Versnel de transitie naar een groen en duurzaam België.