Wegens succes verlengd

Tesla Model Y BLACK FRIDAY actie

U heeft nog:


https://promofeatures.com

Tesla Black Friday actie bij MisterGreen

Black Friday en Fast Moving Consumer Goods, wegwerpartikelen, gaan hand in hand. Het wordt tijd dat Black Friday zich focust op duurzame aankopen. Daarom hebben wij bij MisterGreen een Tesla Black Friday actie!

Zo heeft u maar één Black Friday aankoop nodig per 60 maanden, rijdt u elektrisch, redt u de wereld en kunt u met een gerust hart de planeet achterlaten aan uw kleinkinderen.

Black Friday actie:

  • Lease de Solid Black Tesla Model Y vanaf € 655;
  • zwarte 20" Induction Wheels zonder meerprijs per maand.

Zolang de voorraad strekt

U bent er bijna...

Laat uw gegevens achter in dit formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. De enige vraag die nog rest is: gaat u voor zwarte velgen of de zwarte kleur; of allebei ;)?

Y so serious?

De elektrische middelgrote SUV van Tesla heeft dezelfde wielbasis als de model 3. Ook de techniek is meegenomen van de Model 3. De Model Y lijkt qua uiterlijk ook erg op de Model 3, maar dan is deze een stuk hoger en heeft u meer ruimte voor zowel de passagiers als bagage.

Tesla's laats gelanceerde auto rijdt al in de Verenigde Staten en is daar immens populair en gaat zich, volgens Elon Musk, dubbel en dwars bewijzen op de Europese wegen. Maar wat is de prijs van een Model Y in Nederland, horen wij u vragen. De SUV is verkrijgbaar vanaf € 64.000. Dan rijdt u een Long Range met 505 kilometer (WLPT), gaat u van 0 naar 100 km/u in 5,1 seconden en krijgt u een groot panoramadak zoals in de Model X.

Een Model Y leaset u bij MisterGreen vanaf € 659 per maand excl. btw. Wilt u liever in 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u en vindt u de nieuwe Uberturbine velgen helemaal het einde? Dan raden wij u de Performance editie aan van de Model Y. Deze heeft iets minder range (480 km), maar dat wordt gecompenseerd door de snelheidsprestaties.

Waarom MisterGreen?

Als u het formulier invult, dan nemen we contact met u op en zorgen we ervoor dat we z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met u delen en rijd u snel volledig elektrisch.

⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

⚡️ Al meer dan 10 jaar EV-specialist

⚡️ De Model Y voldoet aan het MisterGreen keurmerk

"Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een on-line boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers