Error 404: Model S not found

De Model S is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Tesla is bezig met het opschalen van de productie, waardoor de lancering voor landen buiten Noord-Amerika vertraagd is. De schatting is dat leveringen buiten Noord-Amerika vanaf 2023 gaan plaatsvinden. Tesla zal tot deze tijd geen nieuwe bestellingen aannemen voor de Model S en Model X in landen buiten Noord-Amerika.

Wilt u als eerste de een Model S in 2023 rijden? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand formulier.

Het eerste vlaggenschip van Tesla heeft een resfresh gekregen en is vanaf 2023 leverbaar in Nederland.

🔋 652km range 🔋 | 🚗💨 in 2,1s van 0-100 km/u 🚗💨 | ⚡️ 1020pk vermogen ⚡️

Wat is er nieuw?

Nieuwe velgen en banden

Nieuwe performance banden zorgen voor een betere handling en rijkwaliteit met een lagere rolweerstand, en worden gecombineerd met nieuwe aerodynamische wielen voor een vernieuwde look.

Een nieuw interieur en een "Yoke" stuurwiel

De ultieme focus op rijden: geen flippers, niet schakelen, de beste auto om zelf in te rijden óf om in gereden te worden. De Model S krijgt ook een nieuwe scherm met een resolutie van 2200 x 1300, ultraheldere, levensechte kleuren en een uitzonderlijke reactiesnelheid. Daarmee is het nieuwe middendisplay het best afleesbare scherm, vanuit elke kijkhoek.

Herontworpen tweede zitrij

Ruimte voor drie volwassenen met voldoende been- en hoofdruimte. En een wegklapbare armsteun met geïntegreerde opbergruimte en draadloos opladen.

Waarom MisterGreen?

Als u het formulier invult, dan nemen we contact met u op en zorgen we ervoor dat er z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met u gedeeld wordt en rijdt u snel volledig elektrisch.

⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

⚡️ Al meer dan 10 jaar EV-specialist

⚡️ De Model S voldoet aan het MisterGreen keurmerk

⚡️ Mogelijkheid tot proefrit

"Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een on-line boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers

Lease uw nieuwe Tesla Model S refresh bij MisterGreen zodra het mogelijk is

en zeg vaarwel tegen fossiele brandstoffen en CO2-uitstoot. Red de wereld door over te stappen naar elektrisch rijden.