“Voor mij is er geen betere leasemaatschappij dan MisterGreen op het gebied van prijs, service en toegankelijkheid”

Klant aan het woord

Klantverhaal: Qargo TMS blij met MisterGreen

Datum: 17-12-2022

Onze collega Kees ging samen met Country Manager Frederic Jacoby langs bij onze klant Qargo TMS in België voor een werkbezoek. Ideaal moment om eens wat vragen te stellen wat ze doen, waarom ze voor MisterGreen hebben gekozen en wat ze eigenlijk het leukst aan onze auto’s vinden. Kees spreekt met Bo en Joeri.

Wat doet Qargo TMS?

Qargo TMS helpt de transportsector efficiënter te maken. Of hoe ze het op hun eigen website zeggen Maximise the efficiency and profitability of your logistics business with our cloud-based Transport Management System.

Qargo is een vernieuwend cloud-based Transport Management System. Het systeem zorgt ervoor dat de administratieve processen binnen de transportfirma (gaande van orderingave tot planning en facturatie) efficiënter, sneller en foutloos verlopen. Een moderne oplossing voor de pen en papier en excel lijsten die nu nog vaak gebruikt worden. Klanten betalen een maandelijkse vergoeding om het platform te gebruiken.

Bij Qargo weten ze goed wat er operationeel moet gebeuren om klanten zo efficiënt mogelijk te laten werken. Dat is eigenlijk verkeerd gezegd, want zij weten wat ze nodig hebben om hun eigen werk zo efficiënt mogelijk in te richten. Ze zijn het hulpmiddel.

Waarom hebben jullie voor MisterGreen als leasemaatschappij gekozen?

Het doel van Qargo TMS is om CO2 uitstoot te reduceren en onnodig CO2 uitstoot tegen te gaan. Dat ligt natuurlijk helemaal in lijn met MisterGreen en onze #ENDFOSSILFUEL lijfspreuk. Ook wij weten wat onze klanten willen, wij zijn ook het hulpmiddel en maken Tesla rijden toegankelijk.

Joeri van Qargo TMS heeft gewerkt bij OTA Insight, ook een trouwe klant van ons. Daar is hij dus voor het eerst met ons in aanmerking gekomen en gelukkig was het liefde op het eerste gezicht, want bij oprichten van Qargo TMS waren wij de eerste leasemaatschappij waar hij aan dacht. We gaven onszelf een klopje op de schouder, job well done.

“Voor mij is er geen betere leasemaatschappij dan MisterGreen op het gebied van prijs, service en toegankelijkheid” - Joeri, Qargo TMS

Bo: Het is voor mij heel fijn om een korte lijn met Kees en Frederic te hebben. Een fleet managen kan lastig zijn, er komen vaak veel vragen op je af van de medewerkers. Als ik hen niet onmiddellijk kan helpen weet ik dat ik slechts een belletje verwijderd ben voor advies en service, dat is een fijn gevoel. Dit hangt ook samen met onze eigen kernwaardes. Wij vinden service en klantenondersteuning ook een van de belangrijkste onderdelen.

Wat vind je het leukst aan de auto?

Bo: Ja dat klinkt misschien raar, maar ik vind het scheetjes laten met de auto echt hilarisch! Ook vind ik het erg lekker dat een Tesla vlot optrekt en niet in 6 minuten van 0 naar 100 gaat.

Joeri: Oef, moeilijk! Ik rijd al best lang Tesla en heb je groei meegemaakt van het bedrijf, de auto’s zelf en de software in de auto’s. Bij klassieke auto’s stoort het mij wel eens dat er veel nutteloze zaken in zitten waar niet goed over nagedacht is. Tesla heeft dat niet, ze zijn nog relatief jong en denken over zaken vanaf het begin goed na. Ik vind het vergelijkbaar met Apple, ook revolutionair.

Tesla Leasen bij MisterGreen?

Bekijk per uitvoering alle specificaties van de volgende modellen:

Tesla Model 3
Tesla Model Y

Tesla Model S

Tesla Model X