MisterGreen Tesla lease

Tesla Zakelijk Leasen

Geschreven door onze Tesla Lease Experts

⚡️ Gewoon goede persoonlijke en snelle service

⚡️ Vast leasebedrag per maand zonder verrassingen

⚡️ Alles inbegrepen, behalve laadkosten en wallbox

Waarom een Tesla Full Operational Leasen?

Met MisterGreen Full Operational Lease word je compleet ontzorgd. Naast je maandelijkse kosten ben je alleen geld kwijt aan laadkosten en hoef je niet te denken aan verzekeringen, wegenbelasting en reparaties. Zo heb je zekerheid en betaal je alleen extra voor je laadkosten. Deze laadkosten zijn beduidend lager dan benzine kosten. Je maandbedrag kan daarom wat hoger zijn, maar dat compenseer je door te besparen op brandstofkosten.

Inbegrepen bij Full Operational Lease
 • Wegenbelasting
 • Omnium + BA verzekering
 • SVI (schadeverzekering inzittenden)
 • Onderhoud en reparaties
 • Zomer- of all season banden (all season tegen meerprijs)
 • Schadeherstel
 • Pechverhelping binnen België én Europa
 • Vervangend vervoer na 24 uur
 • Afschrijving
 • BTW
Niet inbegrepen bij Full Operational Lease
 • Elektriciteitskosten voor het opladen
 • Verkeersboetes (Ja, Tesla's zijn snel)
 • Eventuele parkeerkosten

  Veelgestelde vragen Tesla zakelijk leasen

  Wat is zakelijk leasen?

  Wanneer u zakelijk een elektrische auto least, voorziet een leasemaatschappij financiering voor het bedrijfsmiddel, namelijk de auto. U kunt de auto meteen in gebruik nemen of zelfs eigenaar worden via een leasecontract. Het leasen van een auto brengt heel wat voordelen met zich mee.

  Allereerst hoeft u niet in één keer het volledige aanschafbedrag te betalen. Dit geeft u de mogelijkheid om uw financiën beter te beheren en uw liquide middelen voor andere zakelijke doeleinden te gebruiken. Bovendien zijn de maandelijkse leasekosten vaak overzichtelijk en voorspelbaar, wat het gemakkelijk maakt om uw budget te plannen.

  Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over zaken zoals onderhoud, herstellingen en verzekering, aangezien deze vaak zijn inbegrepen in het leasecontract. Dit bespaart u tijd en moeite, en u kunt zich volledig concentreren op uw zakelijke activiteiten. Het leasen van een auto biedt dus flexibiliteit, gemak en financiële voordelen voor uw bedrijf.

  Hoe werkt zakelijk leasen van een Tesla?

  Stap 1: Behoeftebepaling
  Eerst bepaalt u de behoeften van uw bedrijf. Denk na over het type elektrische wagen dat u nodig hebt, zoals een personenwagen, bestelwagen of een specifiek merk en model. Overweeg ook zaken zoals de gewenste leaseperiode, het verwachte aantal kilometers en eventuele specifieke vereisten.

  Stap 2: Op zoek naar een leasemaatschappij
  Ga op zoek naar betrouwbare leasemaatschappijen die zakelijke autoleasing aanbieden. U kunt online zoeken, aanbevelingen vragen of contact opnemen met andere ondernemers voor advies.

  Stap 3: Offertes en onderhandeling
  Neem contact op met de leasemaatschappij en vraag een offerte aan op basis van uw specifieke behoeften.

  Stap 4: Kredietcheck
  De leasemaatschappij zal waarschijnlijk een kredietcheck uitvoeren om de financiële stabiliteit van uw bedrijf te beoordelen. Ze zullen uw kredietgeschiedenis en zakelijke financiële gegevens bekijken om te bepalen of u in aanmerking komt voor het leasecontract.

  Stap 5: Ondertekening van het contract
  Als u akkoord gaat met de leasevoorwaarden, zal de leasemaatschappij een leasecontract opstellen. Zorg ervoor dat u het contract grondig leest en begrijpt voordat u het ondertekent. Het contract omvat details zoals de duur van het leasecontract, de maandelijkse betalingen, het kilometerbeleid, verzekeringen en eventuele andere voorwaarden.

  Stap 6: Levering van de elektrische wagen
  Na het ondertekenen van het leasecontract wordt de wagen besteld of geleverd volgens de afgesproken specificaties. De leasemaatschappij zorgt ervoor dat de wagen in goede staat verkeert en klaar is voor gebruik.

  Stap 7: Betalingen en gebruik
  Gedurende de looptijd van het leasecontract betaalt u maandelijkse leasekosten aan de leasemaatschappij. U kunt de wagen volgens de afgesproken voorwaarden gebruiken, rekening houdend met eventuele beperkingen zoals kilometerlimieten en onderhoudsvereisten.

  Stap 8: Onderhoud en verzekering
  Afhankelijk van het type leasecontract kunnen onderhouds- en verzekeringsdiensten zijn inbegrepen. Raadpleeg het leasecontract om te begrijpen welke verantwoordelijkheden u hebt en welke diensten door de leasemaatschappij worden gedekt.

  Stap 9: Einde van het leasecontract
  Aan het einde van de leaseperiode levert u de wagen doorgaans terug aan de leasemaatschappij. Zorg ervoor dat u voldoet aan eventuele retourvoorwaarden, zoals het in goede staat terugbrengen van de wagen en het behalen van de afgesproken kilometerstand. U hebt dan de mogelijkheid om een nieuwe leasewagen te kiezen en het proces opnieuw te doorlopen, of u kunt andere opties overwegen, zoals het verlengen van het leasecontract of het aankopen van de wagen tegen een overeengekomen prijs.

  Wanneer is zakelijk leasen van een Tesla aantrekkelijk?

  Het leasen van een Tesla is in ongeveer 80% van de gevallen voordeliger dan een elektrische wagen kopen, zelfs als u weinig kilometers rijdt.

  Wanneer u least, neemt de leasemaatschappij het beheer en onderhoud van de wagen op zich, wat u veel tijd en moeite bespaart. Bovendien zijn er andere voordelen, zoals het betalen van een vast maandelijks bedrag. Onderhoudskosten, verzekeringskosten en wegenbelasting zijn reeds inbegrepen in de prijs. Enkel de brandstofkosten zijn variabel. Dit verschaft duidelijkheid over uw uitgaven als bedrijf. Leasen wordt vaak als aantrekkelijk ervaren, vooral als u niet over een startkapitaal beschikt.

  Tesla zakelijk leasen of kopen?

  Om de kosten van het zakelijk elektrisch leasen of kopen van een auto te berekenen, zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden.

  Zakelijk elektrisch leasen:

  Kijk naar het leasetarief: Het maandelijkse leasetarief hangt af van de cataloguswaarde van de auto, de looptijd van het leasecontract en het aantal kilometers dat je per jaar verwacht te rijden.

  Houd rekening met andere kosten: Naast het maandelijkse leasetarief kunnen er ook andere kosten zijn, zoals brandstof, verzekering, onderhoud en eventuele extra services. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van de leasemaatschappij en het type leasecontract.

  Zakelijk elektrisch kopen:

  Onderzoek de aanschafprijs: Kijk naar de prijs van de auto die je wilt kopen, inclusief eventuele extra opties.

  Overweeg financieringsopties: Als je de auto niet volledig contant wilt betalen, kun je kijken naar financieringsmogelijkheden, zoals een lening of financial lease. Houd rekening met de rente en de looptijd van de financiering.

  Bereken afschrijving: Auto's hebben een afschrijvingswaarde na verloop van tijd. Houd rekening met de verwachte waardevermindering van de auto gedurende de tijd dat je deze wilt gebruiken.

  Overige kosten: Naast de aanschafprijs en financieringskosten, moet je ook rekening houden met kosten zoals verzekering, brandstof, onderhoud en eventuele belastingen.ChatGPT

  Om de kosten van het zakelijk elektrisch leasen of kopen van een wagen te berekenen, zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden.

  Bij zakelijk elektrisch leasen: Kijk naar het leasetarief: Het maandelijkse leasetarief hangt af van de cataloguswaarde van de wagen, de looptijd van het leasecontract en het aantal kilometers dat u per jaar verwacht te rijden. Houd rekening met andere kosten: Naast het maandelijkse leasetarief kunnen er ook andere kosten zijn, zoals brandstof, verzekering, onderhoud en eventuele extra services. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van de leasemaatschappij en het type leasecontract.

  Bij zakelijk elektrisch kopen: Onderzoek de aanschafprijs: Kijk naar de prijs van de wagen die u wilt kopen, inclusief eventuele extra opties. Overweeg financieringsopties: Als u de wagen niet volledig contant wilt betalen, kunt u kijken naar financieringsmogelijkheden, zoals een lening of financial lease. Houd rekening met de rente en de looptijd van de financiering. Bereken afschrijving: Wagens hebben een afschrijvingswaarde na verloop van tijd. Houd rekening met de verwachte waardevermindering van de wagen gedurende de tijd dat u deze wilt gebruiken. Overige kosten: Naast de aanschafprijs en financieringskosten moet u ook rekening houden met kosten zoals verzekering, brandstof, onderhoud en eventuele belastingen.