Tesla Model X

Een ruimteschip gemaakt voor op jouw planeet

  Lease de volledig elektrische SUV van Tesla met ‘Falcon Wings’ deuren die als vleugels opengaan is de grootste auto van de elektrische autofabrikant. Het ruimteschip op wielen is nu te bestellen in de Tesla Model X Plaid uitvoering en gaat bijna sneller dan het licht.

  Model X interieur wit

  De Model X-factor

  De grootste auto van Tesla heeft zich al jaren bewezen als volledig elektrische SUV. De Model X krijgt een refresh, wat betekent dat zowel het interieur als exterieur een compleet nieuwe look krijgt. Met de Model X Long Range Dual Motor heb je een actieradius van 580km en ben je in binnen 4 seconden van 0 naar 100 km/u. Wil je nog sneller gaan? Dan is de Model X Plaid met 1020pk iets voor jou. Je levert iets in op de range (547km), maar rijd wel in 2,6 seconden van 0 naar 100 km/u. Je hebt geen X-cuus meer...

  Geweldige gezinsauto

  De Sport Utility Vehicle (SUV) van Tesla. De auto is ontworpen met veiligheid als voornaamste uitgangspunt, en dat is aan alles te merken! De batterij is verdeeld over de bodemplaat. Hierdoor heeft de auto een zeer laag zwaartepunt. De kans om over de kop te slaan – die trouwens al bijzonder klein was – is hierdoor gehalveerd.

  Omdat de Tesla Model X volledig elektrisch is, heeft de auto geen grote, zware motor. In plaats daarvan zitten er twee kleine elektromotoren direct tussen de wielen. En dat schept weer plek voor extra bagageruimte aan de voorkant. Deze extra bagageruimte is niet alleen handig, maar dient ook als impact-absorberende kreukelzone in het geval van een botsing.

  Aan trekkracht is er bij de Model X ook geen gebrek. Met de standaard inbegrepen trekhaak is het maximum trekgewicht 2.250 kg.

  De laadruimte van de Model X is 2577 liter, inclusief een af te sluiten kofferbak voor, en biedt ruimte aan maximaal 7 volwassenen(huidig alleen 6 zits beschikbaar). In de kofferbak voor past een grote reiskoffer en met één druk op de knop kunnen de achterstoelen worden neergeklapt, waardoor de bagageruimte achter en de opbergruimte onder de vloer beschikbaar komen voor maximale flexibiliteit die bij elke levensstijl past.

  Model X schermenModel X buttons on steering wheel

  Waarom MisterGreen?

  Als je het formulier invult, dan nemen we contact met je op en zorgen we ervoor dat z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met je delen en rijd je snel volledig elektrische naar de volgende klus.

  ⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

  ⚡️ Al meer dan 10 jaar EV-specialist

  ⚡️ De Model X voldoet aan het MisterGreen keurmerk

  ⚡️ Mogelijkheid tot proefrit

  "Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een on-line boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers

  Lease jouw Model X bij MisterGreen