Tesla Model X

Een ruimteschip gemaakt voor op jouw planeet

Een Tesla Model X leasen?

Ben je geïnteresseerd in de Tesla Model X? Er zitten veel voordelen aan de Model X. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Een ruimteschip voor het hele gezin

Met maar liefst 7 zitplaatsen (optioneel) biedt de Tesla Model X ruimte voor het hele gezin én bagage. Je kunt dus altijd alles en iedereen meenemen in de Tesla Model X. Maar vergis je niet! Ondanks z’n omvang is de Tesla Model X alles behalve traag te noemen. De Tesla Model X Long Range accelereert in slechts 4,9 seconden van 0 naar 100 km per uur. Neem plaats in je eigen spaceshuttle!

Technologisch wonder

De Tesla Model X is uitgerust met de meest baanbrekende technologie. En dankzij de draadloze software-updates ben je altijd verzekerd van de laatste snufjes. Neem de Tesla Autopilot. Met deze optie houdt de Tesla Model X zélf de snelheid en afstand tot voorliggers bij. Wanneer je Autosteer inschakelt - onderdeel van de Tesla Autopilot - dan stuurt de Tesla ook nog eens zelf!

Laag zwaartepunt

De Tesla Model X is de Sport Utility Vehicle (SUV) van Tesla. De auto is ontworpen met veiligheid als voornaamste uitgangspunt, en dat is aan alles te merken! De batterij van de Tesla Model X is verdeeld over de bodemplaat. Hierdoor heeft de auto een zeer laag zwaartepunt. De kans om over de kop te slaan – die trouwens al bijzonder klein was – is hierdoor gehalveerd.

Enorme kreukelzone

Omdat de Tesla Model X volledig elektrisch is, heeft de auto geen grote, zware motor. In plaats daarvan zitten er twee kleine elektromotoren direct tussen de wielen. En dat schept weer plek voor extra bagageruimte aan de voorkant van de Tesla Model X. Deze extra bagageruimte is niet alleen handig, maar dient ook als impact-absorberende kreukelzone in het geval van een botsing.

Basisspecificaties

Uitvoering

Long Range

Acceleratie 0-100 km/u

4,9 seconden

Topsnelheid

250 km/u

Koppel

660 Nm

Actieradius

350 echte kilometers

Aandrijving

All-Wheel Drive

Basisprijs

€93.600

Leaseprijs

€1.450

De voordelen van zakelijk leasen bij MisterGreen

Full Operational Lease

4-jarig full operational lease contract zonder verrassingen met vaste maandelijkse kosten. Direct en eenvoudig geregeld.

Service

All-risk verzekering voor zowel bestuurder als inzittenden en pechhulp met vervangend vervoer in binnen- en buitenland.

Opladen

Voordelig snelladen via het Supercharger netwerk van Tesla.

Alles online regelen

Stel je eigen auto en contract online samen. Duurzaam rijden.

Duurzaam rijden

Versnel de transitie naar een groen en duurzaam België.