Tesla Model X lease

⚡️ 561 km (WLTP) actieradius
⚡️ 0-100 km/u in 2,8 seconden of sneller
⚡️ Topsnelheid van 250+ km/u
⚡️ Snelladen via Supercharge netwerk
⚡️ Deuren Falcon Wings

MisterGreen

De Model X, het duurste model van Tesla met een catalogusprijs van € 114.990, is ook de grootste auto van de elektrische autofabrikant en is uitgerust met 'Falcon Wings'-deuren die als vleugels opengaan. De Model X is beschikbaar om te leasen in twee uitvoeringen, de Long Range en de Plaid. De laatstgenoemde versie accelereert in slechts 2,6 seconden naar 100 km per uur en heeft een indrukwekkende topsnelheid van 262 km/u. Stel nu jouw eigen Model X samen en ontvang een op maat gemaakte offerte van een van onze Tesla lease-experts!

    Tesla Model X review

    Benieuwd naar de prestaties van de Tesla Model X? Bekijk dan deze review. De grootste auto van Tesla heeft zich al jaren bewezen als een volledig elektrische SUV. Met de Model X Long Range Dual Motor heb je een actieradius van 576 km en kun je binnen 4 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren.

    Wil je nog sneller gaan? Dan is de Model X Plaid met 1020 pk iets voor jou. Je levert iets in op het bereik (543 km), maar je kunt wel in slechts 2,6 seconden van 0 naar 100 km/u rijden. Geen excuses meer om niet voor de X te kiezen...

    Model X interieur

    De standaarduitvoering van de Model X heeft vijf zitplaatsen, maar er kan een derde rij worden toegevoegd voor extra zitruimte. Hoewel de aflopende achterklep de hoofdruimte achterin iets beperkt, kan deze eenvoudig worden ingeklapt voor meer flexibiliteit. Het interieur van de Model X is bijzonder ruim. De totale bagageruimte kan oplopen tot 2615 liter, vergelijkbaar met die van een Land Rover Discovery. Bovendien is de Tesla uitgerust met de opvallende 'Falcon Wings'-deuren.

    In het voorste gedeelte van het interieur vallen direct twee 17-inch schermen op. Het ontwerp voldoet aan de verwachtingen die we van Tesla hebben. De gebruikte materialen zijn van premium kwaliteit en de stoelen zijn comfortabel en bieden voldoende ondersteuning. Als je een testrit wilt maken en het interieur van de Model X met eigen ogen wilt bekijken, neem dan vrijblijvend contact met ons op en plan een bezichtiging in.

    Model X met Full Self-Driving

    Bij het leasen van een Tesla Model X kun je kiezen uit twee software-opties: Autopilot of Volledig Zelfrijdend. Autopilot is de standaardoptie bij een nieuwe Tesla Model X, waarmee je auto automatisch kan sturen, accelereren en remmen voor andere auto's, voertuigen en voetgangers op dezelfde rijstrook. Met Volledig Zelfrijdend kun je op dit moment (meer functies later beschikbaar!) het volgende doen: Navigeren met Autopilot: automatisch rijden van oprit tot afrit op de snelweg, inclusief knooppunten en het inhalen van andere voertuigen. Auto Lane Change: automatisch van rijbaan wisselen tijdens het rijden op de snelweg. Autopark: zowel automatisch fileparkeren als haaks parkeren. Smart Summon: je Model X automatisch parkeren en laten voorrijden.

    Veelgestelde vragen over de Model X

    Wat is het maximale trekgewicht van een Model X?

    Het maximale trekgewicht is 2.250 kg.

    Hoeveel PK heeft een Tesla Model X?

    Tesla Model X Long Range heeft 500 kW (680 pk)

    Tesla Model X Plaid heeft 760 kW (1033 pk)

    Hoe hard kan een Tesla X?

    De Model X Long Range bereikt een topsnelheid van 250 km/u en versnelt van 0 naar 100 km/u in 3.9 seconden. De Plaid-uitvoering heeft een indrukwekkende topsnelheid van maar liefst 262 km/u en accelereert binnen slechts 2,6 seconden naar 100 km/u.

    Wat weegt een Tesla Model X?

    Een Tesla Model X weegt 2.335 kg.

    Hoeveel zitplekken heeft de Model X?

    Bij de Model X kan je kiezen uit 5, 6 of 7 zitplaatsen. Dit geeft u gemakkelijk aan in de configurator.

    Wat is het verschil tussen de Tesla Model Y en de Model X?

    De Model Y vult het gat in tussen de Model 3 en de Model X. De Model Y is minder groot dan de Model X of Model S, wat prettig is voor Europese steden en wegen maar is groter dan de Model 3. Een uitstekend zet van Tesla. De Model Y gaat volgens Elon Musk zelfs nog beter verkopen dan de Model 3.

    Hoe kan ik de CCS Combo 2-adapter gaan gebruiken met mijn Model X of S?

    Elke Tesla Model S en Model X die na 1 mei 2019 is geproduceerd, heeft technisch de mogelijkheid om op te laden bij CCS Combo 2-oplaadstations met behulp van een CCS Combo 2-adapter. De losse CCS Combo 2-adapter kost € 250,00 en wordt standaard bij de auto geleverd (vanaf mei 2019).

    Elke Tesla Model S en X die vóór 1 mei 2019 is geproduceerd, vereist een eenvoudige retrofit om gebruik te kunnen maken van het voordeel van het opladen met CCS Combo 2 via de Tesla CCS Combo 2-adapter. Als je deze retrofit wilt laten uitvoeren, kun je een afspraak maken via de Tesla-app. Als je dit aan de lease wilt toevoegen, stuur dan een e-mail naar support@mistergreen.nl.

    Waarom MisterGreen?

    Kies voor MisterGreen voor jouw Model X!

    🚀 Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

    🚀 Voordelige tarieven

    🚀 Volledige ontzorging

    🚀 Meer dan 10 jaar Tesla-expertise

    🚀 De Model S voldoet aan het MisterGreen keurmerk

    🚀 Ervaar de mogelijkheid tot een proefrit

    "Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een online boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers