Tesla Model S

Tesla Model S

De beste auto voor zakelijk België

Een Tesla Model S leasen?

Lease makkelijk en snel een Tesla Model S bij MisterGreen Electric Lease! De Model S is een erg aantrekkelijke elektrische auto om te leasen. Hier lees je waarom.

Sportief design

Natuurlijk: smaken verschillen. Maar dankzij het sportieve design doet de Tesla Model S zeker niet onder voor zijn concurrenten. Denk aan een BMW 5 Serie, Audi A6 of Porsche Panamera. De Tesla Model S is aerodynamisch vormgegeven om zo min mogelijk last te hebben van luchtweerstand en zo veel mogelijk uit het bereik te halen.

Supercar prestaties

Ook als het om prestaties gaat, maakt de Tesla Model S een ijzersterke indruk. Het batterijpakket ligt verspreid over de bodemplaat, waardoor de Tesla Model S niet alleen een ideale gewichtsverdeling heeft, maar ook een geweldige wegligging. De topuitvoering van de Tesla Model S accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 2,7 seconden. Daarmee zijn de prestaties van de Tesla Model S te vergelijken met die van een ‘supercar’!

Modern-minimalistisch interieur

Zodra je plaatsneemt achter het stuur van de Tesla Model S, stap je de toekomst in. Geen knoppen meer, maar één overzichtelijk 17 inch touchscreen waarmee je de complete auto kunt bedienen. En de stoelen die haast uit één stuk lijken vormgegeven? Die bieden meer dan voldoende steun.

Baanbrekende technologie

Dankzij de draadloze software-updates ben je ervan verzekerd dat je Tesla Model S altijd is voorzien van de laatste technologie, ook al is je elektrische auto alweer een dagje ouder. En wat voor een technologie! Wat dacht je van de Autopilot-functie? Hiermee houdt de Tesla Model S zelf de snelheid en afstand tot voorliggers bij en stuurt de auto bovendien zelf! Ideaal bijvoorbeeld als je in de file staat.

Basisspecificaties

Uitvoering

Model S Long Range

Acceleratie 0-100 km/u

3,8 seconde

Topsnelheid

250 km/u

Actieradius

500 échte km's

Aandrijving

All-Wheel Drive

Basisprijs

€87.800,-

Leaseprijs per maand

€1.015,-

Waarom MisterGreen?

Als je het formulier invult, dan nemen we contact met je op en zorgen we ervoor dat z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met je delen en rijd je snel volledig elektrische naar de volgende klus.

⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

⚡️ Al meer dan 10 jaar EV-specialist

⚡️ De Model S voldoet aan het MisterGreen keurmerk

⚡️ Mogelijkheid tot proefrit

"Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een on-line boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers

Lease jouw Tesla Model S bij MisterGreen