Tesla Model S lease

⚡️ De snelst accelererende auto in productie
⚡️ 1020 PK
⚡️ Actieradius vanaf 600 km (WLTP)
⚡️ Topsnelheid van 322 km/u
⚡️ Snelladen via Supercharge netwerk
⚡️ Plaid Model in <2,1 sec van 0-100 km/u en 628 km actieradius

MisterGreen

De Model S is het eerste vlaggenschip van Tesla. Deze luxueuze elektrische sedan heeft een indrukwekkende actieradius van 634 km, sprint van 0 tot 100 km/u in slechts 2,1 seconden en heeft een ongeëvenaarde topsnelheid van 322 km/u. In combinatie met het premium interieur is dit een geliefde auto om te leasen. Kies ervoor om de Model S zakelijk of privé bij ons te leasen en ervaar het plezier van rijden in zijn puurste vorm!

Tesla Model S review

Nieuwsgierig naar wat echte Tesla-kenners van de Model S vinden?

De auto maakt een buitengewoon sterke indruk qua prestaties. Het batterijpakket is slim over de bodemplaat verspreid, wat resulteert in een ideale gewichtsverdeling en uitstekende wegligging voor deze volledig elektrische auto. De Model S Plaid, de ultieme uitvoering, versnelt van 0 naar 100 kilometer per uur in minder dan 2,1 seconden en heeft een indrukwekkende actieradius van meer dan 628 kilometer! Hiermee kunnen de prestaties moeiteloos vergeleken worden met die van een 'supercar'! Wacht niet langer, bekijk snel het interieur en bestel jouw Model S in onze configurator.

Model S interieur

De elektrische sedan wordt geleverd met verschillende veranderingen, zoals een horizontaal display en ze behouden een klein scherm achter het stuur zoals je nu ook gewend bent van een Model S. Ook zien we een klein scherm voor de passagiers op achterbank tussen de twee voorstoelen in.

Hoewel het instrumentenpaneel kleiner is, blijft het zicht erop goed dankzij het nieuwe stuur. Tesla noemt het een "yoke" - stuur.

Check het interieur zelf van binnenuit!

De Tesla Model 'Scape reality'

De elektrische sedan van Tesla doet dankzij het sportieve design en premium interieur zeker niet onder voor zijn concurrenten. Denk aan een BMW 5 Serie, Audi A6 of Porsche Panamera. Aerodynamisch vormgegeven om zo min mogelijk last te hebben van luchtweerstand en zo veel mogelijk uit het bereik te halen. Ook als het om prestaties gaat, maakt de auto een ijzersterke indruk. Het batterijpakket ligt verspreid over de bodemplaat, waardoor de volledig elektrische auto niet alleen een ideale gewichtsverdeling heeft, maar ook een geweldige wegligging. De topuitvoering, de Model S Plaid accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in minder dan 2,1 seconden en heeft een range van meer dan 628 kilometer! Daarmee zijn de prestaties te vergelijken met die van een ‘supercar’! Bestel je Model S nu in onze configurator. In Nederland leasen? Bekijk dan de Tesla Model S lease pagina.

Veelgestelde vragen Tesla Model S lease

Welke modellen Tesla S zijn er?

De Tesla Model S is er in twee uitvoeringen: de Long Range en de Plaid.

Voorheen behoorden ook de Performance uitvoering tot de modellen maar deze is in 2021 vervangen door de Plaid variant.

Hoeveel km rijd een Tesla Model S?

Tesla Model S Long Range heeft een actieradius van 634 km (WLTP). De Realistische range ligt rond de 600 km.

Tesla Model S Plaid heeft een actieradius van 628 km (WLTP). De Realistische range ligt rond de 590 km.

Hoeveel PK heeft een Tesla Model S?

Tesla Model S Long Range is 398 kW (541 pk).

Tesla Model S Plaid is 750 kW (1020 pk)

Hoe snel trekt Tesla Model S op?

De Tesla Model S Plaid trekt in 2,1 seconden naar de 100 kilometer per uur. Daarmee heeft de Model S Plaid de snelste acceleratie van alle auto's in productie. De Long Range uitvoering doet er 3,2 seconden over om de 100 km per uur te bereiken.

Wat is de topsnelheid van de Tesla Model S?

De Tesla Model S Plaid heeft een topsnelheid van maar liefst 320 km per uur. De Long Range haalt de 250 km per uur.

Waarom MisterGreen?

Kies voor MisterGreen voor jouw Model S!

🚀 Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

🚀 Voordelige tarieven

🚀 Volledige ontzorging

🚀 Meer dan 10 jaar Tesla-expertise

🚀 De Model S voldoet aan het MisterGreen keurmerk

🚀 Ervaar de mogelijkheid tot een proefrit

"Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een online boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers