Tesla Model S

Tesla Model S

De beste en snelste auto voor zakelijk België

  De Tesla Model 'Scape reality

  Een Tesla Model S Long Range of Model S Plaid lease je snel bij MisterGreen. De elektrische sedan van Tesla doet dankzij het sportieve design en premium interieur zeker niet onder voor zijn concurrenten. Denk aan een BMW 5 Serie, Audi A6 of Porsche Panamera. Aerodynamisch vormgegeven om zo min mogelijk last te hebben van luchtweerstand en zo veel mogelijk uit het bereik te halen. Ook als het om prestaties gaat, maakt de auto een ijzersterke indruk. Het batterijpakket ligt verspreid over de bodemplaat, waardoor de volledig elektrische auto niet alleen een ideale gewichtsverdeling heeft, maar ook een geweldige wegligging. De topuitvoering, de Model S Plaid accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in minder dan 2,1 seconden en heeft een range van meer dan 628 kilometer! Daarmee zijn de prestaties te vergelijken met die van een ‘supercar’! Bestel je Model S nu in onze configurator.

  Tesla Model S Specs

  De snelst accelererende auto in productie

  1020 PK

  Vanaf 600km (WLTP) range

  Topsnelheid van 322 km/u

  Snelladen via Supercharge netwerk

  Plaid Model in <2,1 sec van 0-100 km/u en 628 km actieradius

  De elektrische sedan wordt in september geleverd met verschillende verwachte veranderingen, zoals een horizontaal display en ze behouden een klein scherm achter het stuur zoals je nu ook gewend bent van een Model S. Ook zien we een klein scherm voor de passagiers op achterbank tussen de twee voorstoelen in.

  Hoewel het instrumentenpaneel kleiner is, blijft het zicht erop goed dankzij het nieuwe stuur. Tesla noemt het een "yoke" - stuur:

  “The ultimate focus on driving: no stalks, no shifting. With a stalkless steering yoke, you can enjoy both the best car to drive, and the best car to be driven in.”

  Bekijk hier meer over het nieuwe interieur van de Model S.

  Nieuwe interieur Model SModel S stuur 'yoke'

  Waarom MisterGreen?

  Als je het formulier invult, dan nemen we contact met je op en zorgen we ervoor dat z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met je delen en rijd je snel volledig elektrische naar de volgende klus.

  ⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

  ⚡️ Al meer dan 10 jaar EV-specialist

  ⚡️ De Model S voldoet aan het MisterGreen keurmerk

  ⚡️ Mogelijkheid tot proefrit

  "Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een online boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers

  Lease jouw Tesla Model S bij MisterGreen