Tesla Model Y

Lease de Model Y als eerste in België

Net zoals bij de Model 3 is het vanaf nu mogelijk om je eigen Model Y samen te stellen. Interieur, velgen, FSD-software, de kleur en het winterbanden-pakket? Binnen enkele minuten klik je door alle opties heen en krijg je direct inzicht in wat het leasen van jouw nieuwe EV gaat kosten.

Tesla Model Y design

De Model Y deelt zijn platform en techniek met de Model 3. Ook qua uiterlijk lijkt de Model Y veel op de Model 3, maar dan groter. Daarnaast deelt de Model Y wat kenmerken met zijn grotere broer de Model X. Zo komt de Model Y ook beschikbaar met 7 stoelen en een groot glazen panoramadak.

Tesla Model Y lease?

Door aantrekkelijke aftrekbaarheid en voordeel van alle aard, geweldig rijcomfort, snel opladen en een goede actieradius zijn alle Tesla’s zeer geschikt voor de lease. De Tesla Model Y zal hier geen uitzondering op zijn en beloofd een fantastische leaseauto te worden!

Ben je geïnteresseerd in de lease van een Tesla Model Y? Aarzel zeker niet om uw Model Y te configureren.

505 km (WLTP) actieradius

217 km/u topsnelheid

Snelladen via Supercharger-netwerk van Tesla

Als eerste beschikbaar bij MisterGreen en Tesla

1,9 kubieke meter bagageruimte

Ook beschikbaar in 7-zits uitvoering

Model Y Full Self-Driving

Full Self-Driving

Wanneer je een Tesla least, heb je de keuze uit twee software-mogelijkheden: Autopilot of Full Self-Driving. Autopilot is de standaard optie bij nieuwe Tesla's, waarmee je auto automatisch kan sturen, accelereren en remmen voor andere auto's, voertuigen en voetgangers in dezelfde rijstrook. Met Full Self-Driving kan je, op dit moment (later meer!), het volgende: Navigeren met Autopilot: automatisch rijden van oprit tot afrit op de snelweg, inclusief knooppunten en het inhalen van andere voertuigen. Auto Lane Change: automatisch van rijbaan wisselen tijdens het rijden op de snelweg. Autopark: zowel automatisch fileparkeren als haaks parkeren. Smart summon: je Tesla automatisch parkeren en laten voorrijden.

Waarom MisterGreen?

Als je het formulier invult, dan nemen we contact met je op en zorgen we ervoor dat z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met je delen en rijd je snel volledig elektrische naar de volgende klus.

⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

⚡️ Al meer dan 10 jaar EV-specialist

⚡️ De Model X voldoet aan het MisterGreen keurmerk

⚡️ Mogelijkheid tot proefrit

"Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een on-line boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers

Lease de Model Y bij MisterGreen

MisterGreen was erbij!

“Tesla laat met de Model Y zien een meer dan volwassen autobouwer te zijn. In bijna elk segment heeft Tesla nu een volledig elektrische auto die ver voorloopt op die van andere merken!”

— Mark Schreurs