Tesla Model Y

Lease de Model Y als eerste in België

Net zoals bij de Model 3 is het vanaf nu mogelijk om je eigen Model Y samen te stellen. Interieur, velgen, FSD-software, de kleur en het winterbanden-pakket? Binnen enkele minuten klik je door alle opties heen en krijg je direct inzicht in wat het leasen van jouw nieuwe EV gaat kosten.

Tesla Model Y design

De Model Y deelt zijn platform en techniek met de Model 3. Ook qua uiterlijk lijkt de Model Y veel op de Model 3, maar dan groter. Daarnaast deelt de Model Y wat kenmerken met zijn grotere broer de Model X. Zo komt de Model Y ook beschikbaar met 7 stoelen en een groot glazen panoramadak.

Tesla Model Y lease?

Door aantrekkelijke aftrekbaarheid en voordeel van alle aard, geweldig rijcomfort, snel opladen en een goede actieradius zijn alle Tesla’s zeer geschikt voor de lease. De Tesla Model Y zal hier geen uitzondering op zijn en beloofd een fantastische leaseauto te worden!

Ben je geïnteresseerd in de lease van een Tesla Model Y? Reserveer dan alvast een plek op de lijst van Tesla-expert MisterGreen!

Reserveer hier jouw nieuwe Tesla Model Y

MisterGreen was erbij!

“Tesla laat met de Model Y zien een meer dan volwassen autobouwer te zijn. In bijna elk segment heeft Tesla nu een volledig elektrische auto die ver voorloopt op die van andere merken!”

— Mark Schreurs

De voordelen van zakelijk leasen bij MisterGreen

Full Operational Lease

4-jarig full operational lease contract zonder verrassingen met vaste maandelijkse kosten. Direct en eenvoudig geregeld.

Service

All-risk verzekering voor zowel bestuurder als inzittenden en pechhulp met vervangend vervoer in binnen- en buitenland.

Opladen

Voordelig snelladen via het Supercharger netwerk van Tesla.

Alles online regelen

Stel je eigen auto en contract online samen. Duurzaam rijden.

Duurzaam rijden

Versnel de transitie naar een groen en duurzaam België.