Tesla Model Y Lease

Tesla Model Y

Verkrijgbaar vanaf € 669,- excl. btw per maand

Prijs o.b.v. 10.000 km per jaar, 60 maanden en vooruitbetaling van €2000 excl. btw

Net zoals bij de Model 3 is het mogelijk om uw eigen Model Y samen te stellen. Interieur, velgen, FSD-software, de kleur en het winterbanden-pakket? Binnen enkele minuten klikt u door alle opties heen en krijgt u direct inzicht in wat het leasen van uw nieuwe EV gaat kosten. De Model Y is beschikbaar in drie varianten; de Model Y (Rear-Wheel Drive), Tesla Model Y Long Range en Performance.

Tesla Model Y design

De Model Y deelt zijn platform en techniek met de Model 3, ook qua uiterlijk, maar dan groter. Ondanks dat veel onderdelen uit de Tesla Model 3 komen heeft de Tesla Model Y wel een ander rijgedrag. Door de hogere bodemvrijheid en hogere zit heeft de auto een echte luxe SUV-rijervaring. Daarnaast deelt de Model Y wat kenmerken met zijn grotere broer de Tesla Model X, zo komt de Model Y op termijn ook beschikbaar met 7 stoelen.

Model Y interior

Tesla Model Y lease?

Door aantrekkelijke aftrekbaarheid en voordeel van alle aard, geweldig rijcomfort, snel opladen en een goede actieradius zijn alle Tesla’s zeer geschikt voor de lease. De Tesla Model Y zal hier geen uitzondering op zijn en beloofd een fantastische leaseauto te worden!

De SUV met achterwielaandrijving heeft een bereik van 430 kilometer (WLTP), en in 6,9 seconden ga je van 0 naar 100 km/uur. Een Model Y lease je bij MisterGreen vanaf €669,- per maand excl. btw.

Wil je liever een groter bereik? Dan is de Model Y Long Range perfect: deze heeft een dual motor met 533 kilometer (WLTP). Ook ga je iets sneller van 0 naar 100 km/u, namelijk in 5,1 seconden.

Wil je liever in 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u en vind je de nieuwe Uberturbine velgen helemaal het einde? Dan raden wij je de Performance editie aan van de Model Y. Deze heeft iets minder range (480 km), maar dat wordt gecompenseerd door de prestaties.

ModelBereik0 - 100 km/uurLeaseprijs (vanaf, excl. btw)*
Model Y Rear-Wheel Drive430 km6,9 seconden€ 669,-
Model Y Long Range533 km5,1 seconden€ 755,-
Model Y Performance480 km3,7 seconden€ 829,-

*Berekend voor 60 maanden en 10.000 km per jaar en vooruitbetaling van €2000 excl. btw

Bent u geïnteresseerd in de lease van een Tesla Model Y? Aarzel zeker niet om uw Model Y te configureren.

Tesla model Y Black

Snelladen via Supercharger-netwerk van Tesla

1,9 kubieke meter bagageruimte

Binnenkort beschikbaar in 7-zits uitvoering

Tesla Model Y Review

De nieuwe Model Y van Tesla is gelanceerd. Is deze nieuwe Tesla tegen de concurrentie opgewassen? Bekijk de test in deze video!

Model Y Full Self-Driving

Full Self-Driving

Wanneer u een Tesla least, heeft u de keuze uit twee software-mogelijkheden: Autopilot of Full Self-Driving. Autopilot is de standaard optie bij nieuwe Tesla's, waarmee de auto automatisch kan sturen, accelereren en remmen voor andere auto's, voertuigen en voetgangers in dezelfde rijstrook. Met Full Self-Driving kunt u, op dit moment (later meer!), het volgende: Navigeren met Autopilot: automatisch rijden van oprit tot afrit op de snelweg, inclusief knooppunten en het inhalen van andere voertuigen. Auto Lane Change: automatisch van rijbaan wisselen tijdens het rijden op de snelweg. Autopark: zowel automatisch fileparkeren als haaks parkeren. Smart summon: uw Tesla automatisch parkeren en laten voorrijden.

Wat is inbegrepen in het leasecontract?

Altijd inbegrepen:

  • Vervangend vervoer in België
  • 24/7 Pechhulp in EU
  • Omnium + BA
  • Eigen risico (€ 750)
  • Onderhoud

Nog andere vragen?

Als u het formulier invult, dan nemen we contact met u op en zorgen we ervoor dat z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met u delen en rijdt u snel volledig elektrische naar de volgende klus.

Lease de Model Y bij MisterGreen

Onze klanten over MisterGreen

Veelgestelde vragen over de Model Y

Wat is de range van de Tesla Model Y?

Actieradius Rear-Wheel Drive: 430 km (WLTP) - Werkelijke range +/- 380 km

Actieradius Long Range: 533 km (WLTP) - Werkelijke range +/- 433 km

Actieradius Performance: 480 km (WLTP) Werkelijke range +/- 414 km

Waar kan ik de Model Y leasen?

Bij MisterGreen kan je de Model Y leasen met Full Operational lease vanaf €669,- excl. btw. per maand.

Wat kost een Tesla Model Y?

De prijs van de Tesla Model Y in België is vanaf €46.990,- incl. btw. Leasen kan al vanaf €669 excl. btw. per maand.

Kan ik gebruik maken van Fiscale voordelen als ik een Tesla Model Y rijdt? (zoals BIV, wegentaks en rijtaks)

Alle Tesla's hebben nul uitstoot en komen mogelijk in aanmerking voor financiële stimuleringsmaatregelen die het gebruik van schone energie in België stimuleren. Klik hier voor meer informatie

Wat is het trekgewicht van de Model Y?

Het trekgewicht van de Tesla Model Y is 1.600 kg.

Wat zijn de afmetingen van de kofferruimte van de Tesla Model Y?

De inhoud van de bagageruimte is 854 liter zonder neergeklapte achterbank en 2158 liter met neergeklapte achterbank. De voorbak heeft een laadruimte van 117 liter.