Tesla Model Y lease

⚡️ Actieradius van 533 km (WLTP)
⚡️ Topsnelheid van 217 km/u
⚡️ Snelladen bij Tesla Supercharger netwerk
⚡️ 1,9 kubieke meter bagageruimte

MisterGreen

Bent u van plan de Tesla Model Y te leasen? Dat kan! Net zoals bij de andere Tesla modellen is het mogelijk om uw eigen Model Y samen te stellen. Interieur, velgen, FSD-software, de kleur en het winterbanden-pakket? Binnen enkele minuten klikt u door alle opties heen en krijgt u direct inzicht in wat het leasen van uw nieuwe EV gaat kosten. De Model Y is beschikbaar in drie varianten; de Model Y (Rear-Wheel Drive), Tesla Model Y Long Range en Performance. Vraag een offerte op en rijd binnen no-time elektrisch!

Tesla Model Y leasemogelijkheden

  Beoordeling van de Tesla Model Y

  Nieuwsgierig naar wat echte Tesla-kenners van de Model Y vinden? AutoFan heeft de hem getest. Kijk de video voor hun bevindingen!

  Model Y uit Duitsland versus Model Y uit China

  Deze blog vergelijkt het verschil tussen de Model Y geproduceerd in Duitsland (MiG) en de Model Y geproduceerd in China (MiC).

  Voor welke uitvoering kiest u?

  Verlangt u naar een groter bereik? Dan is de Model Y Long Range een uitstekende keuze: met een batterijcapaciteit van 75 kWh biedt hij een bereik van 533 kilometer (WLTP). Bovendien accelereert hij iets sneller, namelijk in slechts 5 seconden van 0 naar 100 km/u.

  Als u daarentegen liever in 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u gaat en u helemaal weg bent van de nieuwe Überturbine velgen, dan is de Performance-editie van de Model Y iets voor jou. Deze variant heeft met 514 km (WLTP) iets minder bereik dan de Long Range, maar de indrukwekkende prestaties maken dat ruimschoots goed.

  Tesla Model 3 versus Model Y

  De elektrische middelgrote SUV van Tesla deelt grotendeels dezelfde wielbasis als de Model 3 en is zelfs iets breder met een verschil van 8 cm. Veel van de technologie is ook terug te vinden in de Model 3. Hoewel de Model Y qua uiterlijk veel overeenkomsten heeft met de Model 3, is hij aanzienlijk hoger, waardoor er meer ruimte is voor zowel passagiers als bagage. Nieuwsgierig naar het interieur? Bekijk de 3D-foto van de Tesla Model Y.

  Model Y Full Self-Driving

  Full Self-Driving

  Wanneer u een Tesla least, heeft u de keuze uit twee software-mogelijkheden: Autopilot of Full Self-Driving. Autopilot is de standaard optie bij nieuwe Tesla's, waarmee de auto automatisch kan sturen, accelereren en remmen voor andere auto's, voertuigen en voetgangers in dezelfde rijstrook. Met Full Self-Driving kunt u, op dit moment (later meer!), het volgende: Navigeren met Autopilot: automatisch rijden van oprit tot afrit op de snelweg, inclusief knooppunten en het inhalen van andere voertuigen. Auto Lane Change: automatisch van rijbaan wisselen tijdens het rijden op de snelweg. Autopark: zowel automatisch fileparkeren als haaks parkeren. Smart summon: uw Tesla automatisch parkeren en laten voorrijden.

  Veelgestelde vragen over de Model Y

  Welke voordelen bied het leasen van een Tesla Model Y?

  Wanneer je een Tesla Model Y leaset, zijn dit de belangrijkste voordelen:

  1. In 20 minuten van 10% naar 80% opladen bij Tesla V3 Superchargers.

  2. Ideale gezinsauto met een 2.158 liter met neergeklapte achterbank.

  3. Op termijn beschikbaar in 7-zits uitvoering voor grote gezinnen.

  Kan ik gebruik maken van Fiscale voordelen als ik een Tesla Model Y rijdt? (zoals BIV, wegentaks en rijtaks)

  Alle Tesla's hebben nul uitstoot en komen mogelijk in aanmerking voor financiële stimuleringsmaatregelen die het gebruik van schone energie in België stimuleren. Klik hier voor meer informatie.

  Hoeveel kilometer rijdt een Model Y op een volle batterij?

  Tesla Model Y RWD heeft een actieradius van 455 km (WLTP). De Realistische range ligt rond de 420 km.

  Tesla Model Y Long Range heeft een actieradius van 533 km (WLTP) en een realistisch bereik van 500 km. De Performance uitvoering behaalt een actieradius van 514 km op WLTP basis. Realistisch gezien kunt u op een volle batterij 480 km rijden zonder de auto op te hoeven laden.

  Wat is het verschil tussen de Tesla Model Y en de Model X?

  De Model Y vult het gat in tussen de Model 3 en de Model X. De Model Y is minder groot dan de Model X of Model S, wat prettig is voor Europese steden en wegen maar is groter dan de Model 3. Een uitstekend zet van Tesla. De Model Y gaat volgens Elon Musk zelfs nog beter verkopen dan de Model 3.

  Wat is het trekgewicht van de Model Y?

  Het trekgewicht van de Tesla Model Y is 1.600 kg. De Model Y is niet standaard voorzien van een trekhaak. De meerprijs hiervoor bedraagt € 1.350 wanneer deze af-fabriek geïnstalleerd wordt. Na levering kan de trekhaak ook gemonteerd worden bij een Tesla Service Center, de meerprijs bedraagt in dat geval € 1.500 maar telt niet mee voor de fiscale waarde.

  Kan ik achteraf een trekhaak monteren op de Model Y?

  Ja dat is mogelijk. De meerprijs is iets hoger. Neem contact met ons op als je dit wil toevoegen aan jouw leasecontract.

  Wat zijn de afmetingen van de kofferruimte van de Tesla Model Y?

  De inhoud van de bagageruimte is 854 liter zonder neergeklapte achterbank en 2158 liter met neergeklapte achterbank. De voorbak heeft een laadruimte van 117 liter.

  Waarom MisterGreenlease voor uw Model Y?

  ⚡️ Al meer dan 10 jaar Tesla expert

  ⚡️ We nemen alle lasten uit handen

  ⚡️ De Model Y voldoet aan het MisterGreen keurmerk

  ⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

  "Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een on-line boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers
  Tesla Model Y Occasions