Tesla Model 3 lease

  ⚡️ 513 - 629 km actieradius (WLTP)
  ⚡️ 0-100 km/u in 6,1 sec
  ⚡️ Dual-motor All-Wheel Drive en achterwielaandrijving
  ⚡️ Opladen tot 282 km in 15 min bij Supercharger locaties
  ⚡️ 360° camera's

  MisterGreen

  De Tesla Model 3 wordt gezien als het kleinere, maar toch perfecte, broertje van de Model S. De Model 3 heeft een maximum bereik van 629 km, zit binnen luttele seconden op 100 km per uur en kan een topsnelheid van maar liefst 201 km bereiken. Lease bij ons de Model 3 privé of zakelijk en ervaar wat écht rijgenot is!

  Model 3 interieur

  Een supercomputer op wielen

  Het meest geavanceerde autonome rijsysteem ter wereld maakt gebruik van de supercomputers in een Tesla. Binnen in Tesla's kan u gebruik maken van het gigantische touchscreen dat net zo snel en intuïtief werkt als uw smartphone. Het grootste voordeel van een Tesla is dat de auto nooit verouderd, door constante over-the-air software updates maakt u altijd gebruik van de nieuwste en beste software in de auto. Zo heeft Tesla onlangs een update uitgebracht waarmee de range van de Model 3 werd vergroot puur door een software-update!

  Veiligste auto in z’n klasse

  De elektrische auto komt bij verschillende veiligheidstests als winnaar uit de bus. Met een score van 5 sterren zelfs de meest veilige auto in z’n klasse. Uit een rapport van de NHTSA blijkt dat u de kleinste kans op letsel hebt in het instapmodel van Elon Musk. De metalen constructie bestaat uit aluminium en staal, voor maximale sterkte in het gehele voertuig. Bij een crashtest van het dak weerstond de auto vier keer zijn eigen gewicht. Bent u op zoek naar veiligheid, comfort en indrukwekkende prestaties? Dan is de deze elektrische auto zeker de leaseauto voor u! Bekijk ook het rapport van de Model 3 op de Euro NCAP website.

  Tesla Model 3 Chassis

  Veelgestelde vragen over de Tesla Model 3 leasen

  Hoelang gaat een Tesla Model 3 mee op een volle batterij?

  De Tesla Model 3 uitvoeringen hebben de volgende actieradius:

  Model 3Range (WLTP)

  Rear-Wheel Drive

  475 km
  Standard Range Plus491 km
  Long Range602 km
  Performance547 km
  Komt er ook een goedkopere Tesla Model 2?

  Er gaan geruchten rond over een Tesla Model 2. Dit betekent dat de Model 3 voorlopig de goedkoopste Tesla blijft. De focus wordt gezet op de productie en leveringen van de Tesla Cybertruck in het derde kwartaal van 2023 en het verder ontwikkelen van de Tesla Bot.

  Wat is het verschil tussen de Tesla Model 3 Standard Range Plus en de RWD (Rear wheel drive) uitvoering?

  Dit zijn in de basis dezelfde uitvoeringen. Tesla heeft ervoor gekozen om de naam van de Standard Range te vervangen naar de RWD (Rear Wheel Drive) uitvoering. Tesla heeft deze keuze gemaakt omdat de range en efficiency van de 'oude' Standard Range zo hebben opgevoerd dat deze naam niet meer klopte met de prestaties van het product.

  Waarom MisterGreen?


  ⚡️ Voordelige afbetaling tarieven

  ⚡️ Wij ontzorgen u volledig

  ⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

  ⚡️ Al meer dan 10 jaar Tesla expert

  ⚡️ De Model 3 voldoet aan het MisterGreen keurmerk


  "Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een on-line boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers