Tesla Model 3

Lease de Model 3 als eerste in België

Geïnteresseerd in Tesla Model 3 lease?

Regel binnen 5 minuten je Tesla Model 3 lease bij MisterGreen. De Tesla Model 3 is dé ultieme lease auto. Met z’n aantrekkelijke leaseprijs zorgt Tesla ervoor dat elektrisch rijden bereikbaar wordt voor iedereen. Met name voor de zakelijke rijder is Tesla Model 3 lease zeer interessant. Ben je op zoek naar een flexibel en voordelig leasecontract voor de Tesla Model 3? Dan ben je bij MisterGreen aan het juiste adres! De Tesla Model 3 is de gamechanger van de auto-industrie. Natuurlijk zijn de grote broers van de Tesla Model 3 (de Model S en X) ook baanbrekende auto’s en al enige tijd op de markt. De Tesla Model 3 is met z’n aantrekkelijke prijs en bijtelling een zeer geschikte auto om te leasen. Hierdoor kunnen veel meer mensen het plezier van elektrisch rijden ervaren! Ben jij ook geïnteresseerd Tesla Model 3 lease? Lees dan verder.

Waarom is Tesla Model 3 lease ideaal?

Overweeg je Tesla Model 3 lease? De Tesla Model 3 is niet alleen maar de beste auto om te leasen vanwege zijn lage bijtelling en aantrekkelijke prijs. Het interieur van de Tesla Model 3 is modern minimalistisch en biedt ongelofelijk veel technologisch comfort, denk bijvoorbeeld aan Tesla's Autopilot.

Tesla Autopilot

Als leaserijder ben jij ongetwijfeld veel onderweg met je auto. Niets is zo vervelend als het staan in de file. Met een Tesla Model 3 als lease auto wordt ‘file-pijn’ iets verzacht. Wanneer namelijk de ‘Autopilot’ functie is ingeschakeld in de file trekt de Tesla Model 3 automatisch op en remt deze ook automatisch weer af. Je voeten kunnen dus van de pedalen wat kramp kan voorkomen. Daarnaast blijft de Tesla Model 3 ook automatisch binnen de rijstroken. De auto stuurt dus zelf! Wel is het belangrijk om zelf goed op te blijven letten en de handen aan het stuur te houden.

Total Cost of Ownership

Tesla Model 3 lease lijkt op het eerste gezicht misschien duurder dan de lease van bijvoorbeeld een BMW 3-serie omdat het leasebedrag hoger is. Onderaan de streep zul je echter veel voordeliger uit zijn met Tesla Model 3 lease. Wanneer je namelijk kijkt naar de Total Cost of Ownership (TCO) over 5 jaar dan ben je veel voordeliger uit met de lease van een Tesla Model 3. In de TCO worden namelijk ook kosten meegenomen als brandstof, bijtelling en wegenbelasting. Op die dingen scoort Tesla Model 3 lease veel beter dan andere lease auto's in dezelfde klasse.

Basisspecificaties

Uitvoering

Standard Range Plus

Aandrijving

Achterwielaandrijving

Acceleratie 0-100 km/u

5.6 seconden

Topsnelheid

233 km/u

Actieradius

300 km (realistische range)

Zitplaatsen

5

Leaseprijs

Vanaf €525

Levertijd

1-2 maanden

De voordelen van zakelijk leasen bij MisterGreen

Full Operational Lease

4-jarig full operational lease contract zonder verrassingen met vaste maandelijkse kosten. Direct en eenvoudig geregeld.

Service

All-risk verzekering voor zowel bestuurder als inzittenden en pechhulp met vervangend vervoer in binnen- en buitenland.

Opladen

Voordelig snelladen via MisterGreen Fast Charging en het Supercharger netwerk van Tesla.

Alles online regelen

Stel je eigen auto en contract online samen. Duurzaam rijden.

Duurzaam rijden

Versnel de transitie naar een groen en duurzaam België.