Tesla Model 3 lease

 • vanaf € 675 per maand
 • Alles inbegrepen behalve het laden
  • Omnium + BA verzekering (franchise €750)
  • Vervangend vervoer in België
  • 24/7 Pechverhelping in EU

MisterGreen

 • 10+ jaar de groenste leasemaatschappij
 • Elektrisch vervoer specialist
 • Persoonlijk en snelle service

Geïnteresseerd in Tesla Model 3 lease?

Regel binnen 5 minuten een leasecontract voor de Tesla Model 3 lease bij MisterGreen. De Tesla Model 3 is dé ultieme lease auto. Met een aantrekkelijke leaseprijs zorgt MisterGreen ervoor dat elektrisch rijden betaalbaar wordt. Met name voor de zakelijke rijder is Tesla Model 3 lease zeer interessant.

Ben je op zoek naar een flexibel en voordelig leasecontract voor de Tesla Model 3? Dan ben je bij MisterGreen aan het juiste adres! De Tesla Model 3 is de gamechanger van de auto-industrie. Natuurlijk zijn de grote broers van de Tesla Model 3 (de Model S,X en Y) ook baanbrekende auto’s en zijn al enige tijd op de markt. Een Tesla Model 3 lease je voor een aantrekkelijke prijs en je bespaart jaarlijks hoge brandstofkosten.

De Model 3 is volledig elektrisch. Zo hoef je nooit meer een tankstation te bezoeken. De RWD (Rear Wheel Drive) uitvoering doorstaat met gemak elke lange-afstandstest door de actieradius van 491 km. De Long Range doet hier met een actieradius van 602 km een schep boven op. Wil je liever in 3,3 seconden van 0 naar 100? Dan heeft Tesla ook de Model 3 Performance uitgebracht. Bekijk de specificaties van alle uitvoeringen in onze configurator.

Model Bereik 0 - 100 km/uur Leaseprijs (vanaf, excl. btw)*
Model 3 Rear-Wheel Drive 491 km 6,1 seconden € 675,-
Model 3 Long Range RWD 634 km 5,9 seconden € 729,-
Model 3 Long Range 602 km 4,4 seconden € 779,-
Model 3 Performance 547 km 3,3 seconden € 829,-

*Prijzen o.b.v. 10.000 km per jaar, 60 maanden en vooruitbetaling van €2000 excl. btw

Een supercomputer op wielen

Het meest geavanceerde autonome rijsysteem ter wereld maakt gebruik van de supercomputers in een Tesla. Binnen in Tesla's kan je gebruik maken van het gigantische touchscreen dat net zo snel en intuïtief werkt als jouw smartphone. Het grootste voordeel van een Tesla is dat de auto nooit verouderd, door constante over-the-air software updates maak je altijd gebruik van de nieuwste en beste software in de auto. Zo heeft Tesla onlangs een update uitgebracht waarmee de range van de Model 3 werd vergroot puur door een software-update!

Model 3 interieur
Tesla Model 3 Chassis

Veiligste auto in z’n klasse

De elektrische auto komt bij verschillende veiligheidstests als winnaar uit de bus. Met een score van 5 sterren zelfs de meest veilige auto in z’n klasse. Uit een rapport van de NHTSA blijkt dat je de kleinste kans op letsel hebt in het instapmodel van Elon Musk. De metalen constructie bestaat uit aluminium en staal, voor maximale sterkte in het gehele voertuig. Bij een crashtest van het dak weerstond de auto vier keer zijn eigen gewicht. Ben je op zoek naar veiligheid, comfort en indrukwekkende prestaties? Dan is de deze elektrische auto zeker de leaseauto voor jou! Bekijk ook het rapport van de Model 3 op de Euro NCAP website.

Waarom MisterGreen?

Als je het formulier invult, dan nemen we contact met je op en zorgen we ervoor dat z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met je delen en rijd je snel volledig elektrische naar de volgende klus.

⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

⚡️ Al meer dan 10 jaar EV-specialist

⚡️ De Model 3 voldoet aan het MisterGreen keurmerk

"Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een on-line boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers

Lease jouw Tesla Model 3 bij MisterGreen

Onze klanten over MisterGreen

Tesla Model 3 review

Bekijk deze review van de Tesla Model 3 en kom er achter waarom dit de perfecte Tesla is om te leasen!

Veelgestelde vragen over de Tesla Model 3

Wat is de prijs van de Model 3 en is dit de goedkoopste Tesla?

Op dit moment is de Tesla Model 3 de goedkoopste Tesla. De nieuwprijs begint vanaf €44.990. Je kan de Model 3 ook zonder zorgen zakelijk leasen vanaf €675 ex. btw bij MisterGreen.

Wat is de range van de Tesla Model 3 Standard Range Plus range?

Met de Standard Range plus heb je een range van 491 km (WLTP). In werkelijkheid haal je hier een actieradius van minimaal 400 kilometer mee.

Wat is het verschil tussen de Tesla Model 3 Standard Range Plus en de RWD (Rear wheel drive) uitvoering?

Dit zijn in de basis dezelfde uitvoeringen. Tesla heeft ervoor gekozen om de naam van de Standard Range te vervangen naar de RWD (Rear Wheel Drive) uitvoering. Tesla heeft deze keuze gemaakt omdat de range en efficiency van de 'oude' Standard Range zo hebben opgevoerd dat deze naam niet meer klopte met de prestaties van het product.

Hoeveel Kofferruimte heeft de Model 3?

De bagageruimte is 561 liter en in de 'frunk' is nog is 88 liter beschikbaar.