MisterGreen Electric Lease in België is een feit!

Het Nederlandse bedrijf MisterGreen is sinds kort ook in België gevestigd. Omdat wij nog relatief onbekend zijn in België, stellen wij ons graag voor.

Waarom bestaat MisterGreen?

Mister Green Electric Lease heeft het beste voor met het milieu. Transport is een van de grote boosdoeners: het negatieve effect van rijden op fossiele brandstoffen is iedere dag merkbaar. Het erge is dat rijden op fossiele brandstoffen helemaal niet nodig is! De techniek om te rijden op zonlicht en windenergie is voorhanden. Wij bestaan om deze boodschap te delen met iedereen.

Onze missie

MisterGreen rust niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is! Om dit te bereiken zijn we in 2008 gestart met onze missie: de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen, door complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's aan te bieden. Zo verlagen we samen de impact op mens en milieu. Maar er is ook een economisch voordeel. Elektrisch rijden is namelijk een stuk goedkoper dan op benzine of diesel.

Tesla Specialist

Bent u er klaar voor om milieuverantwoord (en dus elektrisch) te rijden? Dan is Tesla op dit moment de beste keuze. Daarom heeft MisterGreen Lease zich gespecialiseerd in Tesla’s. Wij zijn 100% op de hoogte van de Tesla producten en elektrische mobiliteit. Dankzij onze 11 jaar ervaring in elektrisch rijden, kunnen wij uw transitie naar duurzaam mobiliteit ondersteunen.

Waarom voor MisterGreen kiezen?

Bij MisterGreen Lease, hebben wij een visie en willen wij echt de wereld veranderen. Wanneer men blijft door rijden met fossiele brandstoffen gaat dit effect hebben op onze kinderen en dat is iets dat wij willen voorkomen.

Per individu dragen we hier aan bij: al onze collega’s, maar ook u als klant. Uw persoonlijke bijdrage aan een betere en groene toekomst waarderen wij enorm bij MisterGreen. Daarom bent u bij ons geen nummer. MisterGreen is gespecialiseerd in elektrische mobiliteit en deze kennis delen wij graag met u als EV-enthousiast.

“Onze uitgebreide kennis en ervaring in elektrische mobiliteit delen wij graag met u als EV-enthousiast. Persoonlijk en snel zijn hierbij onze pijlers.” - Frederic Jacoby, Country manager België.

Live the dream

Droomt u ook van een wereld zonder verbruik van fossiele brandstoffen? Droomt u ook over rondcruisen met een Tesla? Vraag dan hier vrijblijvend uw offerte aan.