Quel modèle Tesla vous convient le mieux ?

Welk Tesla model past het beste bij jou?

Datum: 24/11/2022

Bij MisterGreen lease je uitsluitend volledig elektrische auto’s. Omdat Tesla op dit moment de beste EV is, focussen wij ons op dit merk. Van de populaire Tesla Model 3, tot de Model X, Model S en Model Y, ieder model heeft zijn specifieke voordelen. Benieuwd welk model het beste bij jou past? Deze guide helpt jou bij het vinden van het beste Tesla model voor jou!

Tesla Model 3 – Eén van de best verkochte EV”s

Bereik: 491 km
Actieradius: in 5,6 seconde van 0 naar 100km/uur
Bagageruimte: 649 Liter

De Tesla Model 3 is naast het meest verkochte model bij Tesla ook één van de best verkochte EV’s in het autolandschap. Als je opzoek bent naar een compacte en betaalbare elektrische gezinsauto zit je goed in de model 3. Dit model heeft 649 Liter bagageruimte inclusief een ‘frunk’, een bagegeruimte onder de motorkap. Daarnaast is de Model 3 door NHTSA ook uitgeroepen tot veiligste auto in zijn klasse. Bekijk meer informatie over een Tesla Model 3 leasen.

Tesla Model Y – Ook wel de Model 3 on steriods genoemd

Bereik: 430 km
Actieradius: in 6,9 seconde van 0 naar 100km/uur
Bagageruimte: 971 Liter

De Tesla Model Y is de SUV versie van de Model 3, met ongeveer dezelfde features. De Model Y heeft meer ruimte, een hogere zit en, volgens ons, een stoerdere uitstraling. Vanwege de vele ruimte is deze elektrische auto perfect geschikt als familieauto of voor lange weekendtrips. Met een trekkracht van 1580kg is het vervoeren van extra fietsen of een aanhangwagen geen probleem. Daarnaast heeft elke uitvoering van de Model Y een groot panorama dak en is dit model op termijn ook beschikbaar in een 7-sits uitvoering. Bekijk meer informatie over een Tesla Model Y leasen.

Tesla Model S – Bliksemsnel

Bereik: 600 km
Actieradius: in <2,1 seconde van 0 naar 100km/uur
Bagageruimte: 709 Liter

De Tesla Model S is één van de meest luxe Tesla modellen. Dit model heeft de grootste batterijrange wat betekent dat je het grootst aantal kilometers per oplaadbeurt kunt rijden. Het batterijpakket ligt verspreid over de bodemplaat, waardoor deze auto een ideale gewichtsverdeling en wegligging heeft. Funfact: De Model S Plaid (de highperformance versie van de model S) Heeft één van de snelste actieradius van de wereld. Met een topsnelheid van 322 km/uur en de mogelijkheid om te versnellen van 0 naar 100km/uur in minder dan 2,1 seconde is deze EV sneller dan een Ferrari. Bekijk meer informatie over een Tesla Model S leasen.

Tesla Model X – Spaceship met falcon wings

Bereik: 580 km
Actieradius: in 4 seconde van 0 naar 100km/uur
Bagageruimte: 1145 Liter

De Tesla Model X steelt de show met haar ‘Falcon Wings’: deuren die als vleugels omhoog opengaan. Dit ruimteschip op wielen gaat bijna sneller dan het licht en trekt in 4 seconde op van 0 naar 100 km/uur. Naast een hoge actieradius en veel bagageruimte, minimaal 1145 liter, bezit dit model ook een 17 inch touchscreen scherm. Ook op de achterbank is er een touchscreen scherm aanwezig, ideaal om de kids achterin mee te vermaken. Dit maakt de model X dan ook een fijne gezinsauto. Je hebt geen x-cuus meer… Bekijk meer informatie over een Tesla Model X leasen.

De vier Tesla modellen op een rijtje

Ben je opzoek naar een compacte en betaalbare EV met de beste voordelen van Tesla, dan zit je goed in de Model 3. Heb je net wat meer ruimte nodig? Dan raden wij de gezinsvriendelijke Model Y aan. Is snelheid, een hoge actieradius en een grote batterijduur een belangrijke must voor jou? Dan race je het beste weg in een Model S. Last but not least, met de meest futuristische look, veel bagageruimte en extra grote touchscreenschermen steel je de show in de Model X.

De enige vraag rest nog, welk model neem jij? Bekijk ons aanbod hier