MisterGreen komt met speciale regeling voor Tesla Model 3-eigenaren

Diegem, 6 april 2020 – De groeneleasemaatschappij MisterGreen komt ondernemers met een Tesla Model 3 in tijden van de coronacrisis tegemoet met een opvallende nieuwe oplossing. Dankzij de 'sale & lease back'-regeling kan een Tesla die volledig jouw eigendom is, worden verkocht aan MisterGreen en vervolgens worden teruggeleased. Op die manier maakt de ondernemer geld vrij om zijn onderneming door deze crisis te helpen.

Het concept van de nieuwe 'sale & lease back'-regeling is eenvoudig en effectief. Eigenaren van een Tesla Model 3 kunnen hun auto verkopen en terugleasen bij MisterGreen, waardoor de ondernemer de liquiditeit verhoogt en er ruimte ontstaat om te investeren in zaken die in deze crisistijd belangrijker zijn. De ondernemer kan bijvoorbeeld extra investeren in het bedrijf, een overname financieren of extra geld aflossen bij de bank of investeerder.

Aantrekkelijk full operational leasevoorstel

Er volgt een taxatie en financiële check na het doorgeven van informatie over de uitrusting, opties, aanschafwaarde, kilometerstand en het kenteken van de Tesla Model 3. Vervolgens wordt er een aantrekkelijk full operational leasevoorstel voorgelegd aan de ondernemer.

Ondernemer ontlasten

Mark Schreurs, CEO van MisterGreen: "De coronacrisis raakt het gehele bedrijfsleven. Met die reden hebben wij de speciale 'sale & lease back'-regeling opgezet om de ondernemer in deze financieel uitdagende tijd te ontlasten. Dankzij deze nieuwe regeling kan de ondernemer hoge lasten gemakkelijker dragen, de liquiditeit van het bedrijf verbeteren of werkkapitaal vrijmaken."

Helpen waar dat kan

Schreurs: "We willen de ondernemer graag helpen waar mogelijk. Met deze 'sale & lease back'-regeling denken we een mooie oplossing te hebben bedacht die op dit moment erg aantrekkelijk kan zijn voor ondernemers die zelf een Tesla Model 3 hebben aangeschaft. We verminderen hun lasten en toch kunnen ze blijven genieten van hun Model 3.

Heb je interesse in de 'sale & lease back' oplossing van MisterGreen of ben je op zoek naar meer informatie? Klik dan hier om je gegevens achter te laten. MisterGreen neemt vervolgens contact met je op om de opties te bespreken.