Tesla Model X Refresh

Datum: 10/15/2021

Elon Musk heeft tijdens de earnings call van Tesla de nieuwe Tesla Model X refresh, samen met de nieuwe Model S, onthuld met een "geheel nieuw interieur", een waanzinnig stuurwiel, nieuwe aandrijflijn en meer.

Nieuw Tesla Model X interieur

Hoewel de focus op de Model S lag vanwege de grotere behoefte aan een upgrade samen met de aankondiging van de Plaid+ versie, profiteert de Model X mee van de Model S upgrade. Net als bij de elektrische sedan krijgt de elektrische SUV een gloednieuw interieur. Het lijkt erg op het nieuwe Model S-interieur, maar de Model X heeft nog steeds een panoramische voorruit. Hier zijn een paar foto's van het nieuwe Model X-interieur:

Model X refresh 2021New Tesla model X 2021
Model X interior 2021

Ook heb je de keuze uit zwart, wit of creme-accenten bij het samenstellen van je Model X. Als je de Plaid versie samenstelt zie je dat je standaard carbon fiber accenten hebt. Een hele toffe upgrade!

Model X interior WhiteModel X interior BlackModel X interior Cream

Model X specificaties en prestaties

De grootste verandering zijn te vinden aan de binnenkant van de auto, maar de buitenkant is zeker niet vergeten. De Model X heeft, net zoals de Model S en Model 3, zwarte accenten ‘Chrome Delete’ genoemd. Ook heeft de auto een nieuwe lijn en oogt iets sportiever. We zien ook lichte verandering in de voorbumper en grill.

Tesla Model X zwartTesla Model X performance turbine zwart

Zoals hierboven al beschreven is de Performance-uitvoering vervangen voor de Plaid version. In de tabel hieronder zie je de vergelijkingstabel tussen de Model X Long Range en Plaid uitvoering. Er is geen Plaid+ model in de maak zoals bij de Model S, maar de Model X heeft altijd iets mindere prestaties gehad dan de sedan van Tesla.

Mis geen enkele blog

Meld je aan voor onze blog-feed en ontvang een seintje als we een nieuw blogartikel online plaatsen.

MisterGreen gebruikt jouw gegevens om je 1x per maand de meest recente blogs te sturen. Je kan op ieder moment uitschrijven.