MisterGreen zette de afgelopen tien jaar grote stappen om de overgang naar elektrisch rijden te versnellen. Stap in, dan nemen we je mee door onze reis!

2008 tot 2010: Waar moeten we beginnen?

We weten wat we willen: iedereen laten overstappen op elektrisch rijden. Want de impact op mens en milieu moet omlaag. Ambitieus? Zeker. Volledig elektrisch aangedreven auto’s laten aan het begin van deze eeuw nog veel te wensen over. De eerste modellen halen een topsnelheid van 80 km/u, bovendien moet de accu na een kilometer of 80 weer worden opgeladen. Dat schiet niet op.

MisterGreen start met de verhuur van elektrische scooters. Daarna volgt de import van kleine auto’s. Wagens met het formaat van golfkarretjes, van het Noorse merk Th!nk en het Italiaanse Tazzari. Deze leasen we aan KLM, Loyens & Loeff, Delta Lloyd en andere bedrijven die vol inzetten op verduurzaming. Ook zijn we nauw betrokken bij de ontwikkeling van de eerste laadpalen in Nederland en autodeelconcepten als Car2Go. Stap voor stap groeien we uit tot specialisten.

2011 tot 2015: Dat begint ergens op te lijken!

Alle bekende automerken hebben inmiddels een eerste elektrische auto op de markt gebracht. De Nissan Leaf verschijnt, de eerste serieuze elektrische auto met een actieradius groot genoeg voor een stedentrip. In 2013 volgt de Tesla Model S, twee jaar later de Tesla Model X. Langzaam ontwikkelt de elektrische auto zich tot een volwaardige concurrent van de brandstofmotor. Gelukkig.

Met veel enthousiasme levert MisterGreen deze auto’s aan de zakelijke markt. En met succes, want we groeien! Ruim 700 bedrijven kiezen voor onze leasecontracten en steunen onze duurzame missie. Wij blijven onze kennis opkrikken door jaarlijks de Tesla-fabriek in Californië te bezoeken en elke nieuwe ontwikkeling in de markt zélf uit te proberen.

2016 tot nu: MisterGreen is here to stay!

Er is een nieuwe Tesla in de maak: de Model 3, de eerste auto van topman Elon Musk betaalbaar voor het grote publiek. Tijd voor een nieuwe aanpak, vinden wij. Zo wordt ons online platform geboren. Waarop onze klanten nóg eenvoudiger hun eigen zaken regelen. Daarnaast gaan we de grens over, waarbij we ook in België elektrisch rijden makkelijker willen maken.

We willen meer zijn dan een leasemaatschappij. Daarom installeren we in totaal 18 snelladers in de Nederlandse Randstad. Een soort kleine pompstations, overdekt met zonnepanelen. Via ons nieuwe platform willen we in de toekomst ook andere innovatieve producten aanbieden. Denk aan thuisbatterijen en laadinfrastructuur. Zo blijven we de allerduurzaamste partner in elektrisch rijden.

Ons lease aanbod

België

- Tesla Model 3 lease
- Tesla Model Y lease
- Tesla Model S lease
- Tesla Model X lease

Nederland

- Tesla Model 3 lease
- Tesla Model Y lease
- Tesla Model S lease
- Tesla Model X lease