Model Y MisterGreen

Drive the Future

Lease de beste EV ooit gemaakt

Tesla Model Y lease

Tesla Model Y

De Tesla Model Y is vanaf augustus 2021 reeds beschikbaar in Europa en is de grote versie van de Tesla Model 3. Wij hebben al flink wat MisterGreen-Model-Y's op de weg rijden. Vooralsnog zijn het twee varianten; de Tesla Model Y Long Range en Performance. Het gerucht gaat dat Europa ook een Standard Range krijgt, maar dat is nog niet 100% zeker.

De elektrische middelgrote SUV van Tesla heeft dezelfde wielbasis als de model 3. Ook de techniek is meegenomen van de Model 3. De Model Y lijkt qua uiterlijk ook erg op de Model 3, maar dan is deze een stuk hoger en heb je meer ruimte voor zowel de passagiers als bagage. Lease jouw Tesla Model Y bij MisterGreen en stel hem direct samen in onze Tesla configurator.


Tesla Model 3

De Model 3 heeft zich al sinds februari 2019 bewezen op de Europese wegen het een van de eerste elektrische auto’s die toegankelijk werd voor een groot publiek. De elektrische auto van Tesla is een van de veiligste auto’s en heeft de mogelijkheid om Full Self-Driving te gebruiken. Het instapmodel van Tesla, de Standard Range Plus Rear Wheel Drive, is zelfs de meest verkochte elektrische auto van 2019 en kreeg in 2020 een facelift.

Het is ook de eerste elektrische auto die qua actieradius vergeleken kan worden met een benzineauto en toegankelijk is voor een breder publiek vanwege de lagere aanschafwaarde in vergelijking met de Model S en Model X.

Tesla model 3 Lease

Waarom MisterGreen

Groenste maatschappij van Europa

MisterGreen heeft uitsluitend volledig elektrische auto's. Wij rusten niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is. #EndFossilFuel now!

Tesla expert

Omdat Tesla op dit moment de beste EV is, focussen wij ons nu op dit merk. Van de populaire Tesla Model 3, tot de Model X, Model S. Wil je liever het nieuwste model, de Tesla Model Y? Ook dan ben je bij MisterGreen aan het juiste adres.

Toegankelijk en transparant

Bij MisterGreen kun je binnen 5 minuten vanaf je smartphone een nieuwe elektrische leaseauto bestellen met onze online configurator. Zo maken wij het afsluiten van een leasecontract een prettig en overzichtelijk proces waarbij je zelf de controle behoudt.

Snel contact

Heb je interesse in het leasen van een Tesla of een andere EV? Vul het formulier in en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.