MisterGreen & Plugsurfing

MisterGreen werkt samen met Plugsurfing in België, zodat iedere klant van ons gebruik kan maken van de beschikbare laadpalen. We hebben lang gezocht naar een geschikte partner, maar Plugsurfing voldoet aan al onze verwachtingen. Zo is de service 100% op orde, zijn er veel laadpalen in België en de app werkt uitstekend.

Wat is Plugsurfing?

Plugsurfing maakt een einde aan ‘range-anxiety’, de angst dat een voertuig onvoldoende bereik heeft om zijn bestemming te bereiken en daardoor de inzittenden van het voertuig stranden. Met Plugsurfing kan je gemakkelijk bij laadstations van o.a. Innogy, EnBW, Allego, Vattenfall en meer jouw auto laden. Zo ga je met een gerust hart van huis. Op de laadpalen kunnen de volgende Tesla modellen opgeladen worden: Model Y, Model 3, Model X en Model S.

logo plugsurfing mistergreen

Hoe werkt het?

Iedere klant van MisterGreen in België ontvangt via de post een Plugsurfing-tag. Deze kan je gemakkelijk online activeren via de website en op de Plugsurfing-tag vind je een activatiecode. Als je de tag hebt geactiveerd kun de Plugsurfing app downloaden; deze is gemakkelijk te downloaden via de Play Store of App Store. Je kunt nu bij alle grote netwerken laden in België maar ook in het buitenland.

Vraag een tag aan

Vind laadstations in België