Drive the Future

Waarom wij jouw Future Proof Partner zijn

Heb jij nog vragen? Bespreek ze persoonlijk met een van onze Tesla specialisten

Waarom MisterGreen en een blik naar de toekomst

Groenste maatschappij van Nederland

MisterGreen heeft uitsluitend volledig elektrische auto's. Wij rusten niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is. #EndFossilFuel now!

Tesla expert

Omdat Tesla op dit moment de beste EV is, focussen wij ons nu op dit merk. Van de populaire Tesla Model 3, tot de Model X, Model S en Tesla occasions. Wil je liever het nieuwste model, de Tesla Model Y? Ook dan ben je bij MisterGreen aan het juiste adres!

Toegankelijk en transparant

Bij MisterGreen kun je binnen 5 minuten vanaf je smartphone een nieuwe elektrische leaseauto bestellen met onze online configurator. Zo maken wij het afsluiten van een leasecontract een prettig en overzichtelijk proces waarbij je zelf de controle behoudt.

Expert op het gebied van EV

We houden alle laatste ontwikkelingen op het gebied van Tesla, EV's en autonoom rijden nauwlettend in de gaten. Zo kunnen we jou voorzien van de laatste informatie. Benieuwd wat dat is? Lees dan een van onderstaande blogartikelen of bekijk de video over de elektrische toekomst van de transportsector.

We know our sh*t

Podcast 'Van Tesla naar Robovloot'

Een eerste 7-delige podcast serie over alles rondom elektrische auto’s. Wordt meegenomen in het verhaal van Tesla tot aan Robovloot. We behandelen economische, ecologische en technologische onderwerpen in de afleveringen en nemen je mee in het EV-avontuur.

MisterGreen Podcast

Tesla's zelfrijdende software

Elke nieuwe Tesla kan worden uitgerust met de geavanceerde Full Self-Driving software (FSD), dat in de toekomst de auto volledig zelfrijdend maakt. Door middel van software-updates wordt de functionaliteit van het systeem in de loop van de tijd steeds beter. Wat kan er nu al?

Navigeren met Autopilot: automatisch rijden van oprit tot afrit op de snelweg, inclusief knooppunten en het inhalen van andere voertuigen.

Auto Lane Change: automatisch van rijbaan wisselen tijdens het rijden op de snelweg.

Autopark: zowel automatisch fileparkeren als haaks parkeren.

Smart summon: je Tesla automatisch parkeren en laten voorrijden.

Herkennen van en reageren op verkeerslichten en stopborden.

Automatisch rijden op straten binnen de bebouwde kom.

Direct contact